Skip to content

Lyft Hesabı Nasıl Silinir

10 de Mayıs de 2021

Bu makale, iOS ve Android için Lyft mobil uygulamasını kullanarak bir Lyft hesabının nasıl silineceğini açıklar. Ayrıca Lyft’in müşteri hizmetleri web sitesinde hesabınızın devre dışı bırakılmasını talep edebilirsiniz, ancak mobil uygulamayı kullanmak daha hızlı yöntemdir.

Lyft Hesabı Nasıl Devre Dışı Bırakılır

Lyft hesabınızı devre dışı bıraktıktan sonra eski durumuna döndüremezsiniz, bu nedenle devam etmeden önce hesabınızı silmek istediğinizden emin olun.

  1. Simgesine dokunun. Menü Lyft uygulamasının sol üst köşesindeki simgesine dokunun.

  2. Dokunmak Yardım.

  3. Dokunmak Profil ve hesap.

  4. Dokunmak Hesabımı sil.

  5. Dokunmak Hesap silme işlemine git.

  6. Lyft hesabınızla ilişkili telefon numarasını girin ve ardındanöğesine dokunun. Sonraki.

    Hesabımı sil, Hesap silme işlemine git, Telefon Numarası

  7. Altında Hesabı sil, dokunmak Başlat.

  8. Lyft’e neden ayrıldığınıza dair bir neden verin veya sadece dokunun Sonraki.

  9. Tür SİL metin alanında onaylamak için, ardındanöğesine dokunun. Hesabı sil.

    Lyft uygulamasında hesabı Başlat, Sonraki ve Sil

Lyft’in hesabınızın silindiğini onaylaması 45 güne kadar sürebilir. Lyft’ten onay almazsanız, hesabınızın durumunu kontrol etmek için Lyft’e support@lyft.com adresinden e-posta gönderebilirsiniz.